ordin incepere contract

Buna ziua, In urma incheierii contractului si constituirii garantiei de buna executie, trebuie sa emitem Ordinul de incepere a contractului.As dori, daca poate cineva sa ma ajute, cu un MODEL de Ordin de incepere a contractului. O zi buna tuturor!

Antet autoritate

Antet autoritate contractanta

Beneficiar, Constructor,

Autoritate contractanta Societate de doi lei

ORDIN DE INCEPERE A LUCRARILOR
Nr. ______/________

Ca urmare a adjudecării ofertei dvs. privind execuţia lucrărilor de «______________________» şi perfectării contractului de executie nr. ……../................................... şi având în vedere că amplasamentele sunt libere de alte sarcini, prin prezenta emitem ordinul de începere a lucrărilor la data de ...........................
In aceste condiţii, conform contractului, terminarea lucrărilor va trebui realizată până la data de .........................................
Vă rugăm sa ne transmiteti numele responsabilului de lucrări ce face obiectul contractului nr.…../__________ în vederea ţinerii evidenţei, urmăririi şi întocmirii lunare a situaţiilor de lucrări.

Reprezentant autoritate contractanta
.............................

Asigura-te ca persoana responsabila indicata de operator este aceeasi cu cea din oferta i situatia in care ai solicitat responsabili RTE si CQ.

Multumesc pentru ajutor, desi

Multumesc pentru ajutor, desi nu am inteles..autoritate contractanta Socieatate de doi lei".Oricum multumesc.

Raspuns

autoritate contractanta = denumirea autoritatii si societate de doi lei = denumirea executantului

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri