VALIDARE INVITATIE DE PARTICIPARE

Ce parere aveti despre faptul ca am postat o invitatie la o cerere de oferta care mi-a fost respinsa de ANRMAP dupa exact 7 zile. Cum sa ma mai incadrez la termenele minime intre lansarea invitatiei si deschiderea ofertelor, daca nu se respecta termenul de validare de 3 zile lucratoare de catre ANRMAP?
Respingerea a fost motivata prin faptul ca nu am dreptul sa cer minim 2 recomandari de la ofertanti pt. produsele care fac obiectul achizitiei? ANRMAP mi-a indicat art.9 lit. a (nu vad legatura cu motivul respingerii invitatiei) si art.188 alin.1 din OUG nr.34/2006.
Va rog sa ma luminati si pe mine de ce nu am dreptul sa cer minim doua recomandari.
Mentionez ca am facut si nota justificativa privind stabilirea criteriilor de calificare la dosarul achizitiei.

Da

în ultimul timp au tot felul de interpretări ale legislaţiei. La toate acestea se mai adaugă şi notificările.
În loc de interpretări şi notificări ar trebui să actualizeze legislaţia cu toate aceste mici dar multe “ sfaturi“. Nu cred că suntem obligaţi noi cei care lucrăm în domeniul achiziţiilor publice, ca atunci când demarăm o procedură, să căutăm tot felul de notificări şi indicaţii .
Avem o legislaţie şi ar trebui să ne ghidăm după aceasta.
Si eu am păţit la fel anul trecut cu un anunţ. Cu puţin timp înaintea acelui anunţ, am avut alte proceduri la care am avut această cerinţă şi totul a fost OK, până într-un moment când această cerinţă nu a mai fost bună. Între timp nu se modificase nimic la legislaţie din acest punct de vedere ca să se justifice respingerea anunţului din acest motiv.
Un eventual control te verifică după legislaţie.

Si eu m-am saturat de

Si eu m-am saturat de verificarile interpretate de cei de la ANRMAP.

ANRMAP emite notificari

Am adresat o intrebare ANRMAP legat de obligativitatea transpunerii Notificarilor pe care le posteaza pe site-ul institutiei, intr-o varianta vaduvita de semntura reprezentantului legal.
In linii mari, departamentul de specialitate a facut precizarea ca Notificarile au rol de informare asupra modului in care institutia interpreteaza prevederile legislatiei in domeniul achizitiilor.
Daca intereseaza pe cineva raspunsul detaliat, puteti sa-mi scrieti mesaj.

pe mine ...

mă interesează, matei II,la adresa binecunoscută : slimac.ovidiu@gmail.com sau chiar și pe mess la slimac_ovidiu

ovidiu

p.s. Christos a Înviat !

referitor la

speța zisă de tine, timoteos, probabil că obiectul achiziției nu justifică o asemenea cerință de la doi beneficiari, conform cutumelor A.N.R.M.A.P.

ovidiu

p.s. Ai solicitat punctul de vedere al instituției mai sus amintite, în scris ?

HRISTOS A INVIAT!

Intrebare: Voi cum procedati cu raportul procedurii atunci cand aveti etapa finala electronica? Il intocmiti dupa ce stabilit ofertele admise/respinse (referitor la propunerea financiara) si ati operat in sistem, stabilindu-se castigatorul sau intai aprobati raportul si apoi ii descalificati si din cei ramasi stabiliti castigatorul?

Situatia mea: Am introdus in sistem pe cei calificati, iar la runda electr. doi din ei mi-au ofertat preturi sub 85% din VE. Le-am cerut clarificari referitor la propunerea financiara si numai unul mi-a raspuns, cel de-al doilea urmeaza sa-l respingem ca avand oferta inacceptabila. Dar nu stiu daca intai il resping si stabilesc castigatorul din restul si apoi intocmesc raportul si comunicarile sau ...fac raportul si apoi il descalific si stabilesc castigatorul?

raspuns

nu e nimeni sa ma ajute si pe mine?

raportul

îl întocmești la final cu cine a stabilit comisia de evaluare ca fiind câștigător.

ovidius

multumesc

ovidiu

validare invitatie

Salut,
din informatiile mele de la "surse" din ANRMAP personalul care verifica invitatiile/anunturile este foarte redus. probabil ca nu fac fata si asta duce la abuzuri. Noua ne-a validat invitatia, in termen de 3 zile, cu mentiunea ca trebuie sa redactam o clarificare privind garantia de participare. Noi am cerut numai scrisoare de garantie bancara. Stiam ca este gresit dar nu ne-am inteles cu colegii de la conta. Brusc dupa notificarea de la ANRMAP ne-am inteles, am publicat si clarificarea si totul a fost ok.
Am "dat" fisa de date altor achizitori si lor le-a respins ANRMAP invitatia pentru ca au cerut extras din registrul actionarilor pt a verifica neincadrarea in 69.1, cum cerusem si noi. La noi...nu au vazut acest lucru. "Indicatia" de a cere extras dinr eg actionarilor se regaseste pe webiste anrmap. Ce sa mai zici de asta? Oricum cred ca mentionarea in doc de atribuire a celor care au rol de organizare si decizie in desfasurarea unei proceduri este o eroare. Nu cred ca asta va impidica coruptia ci din contra.
Vreau si eu notificarea de la anrmap privind obligatia repectarii notificarilor lor. andreea.ciocarlan@dae.gov.ro
multam

notificari

Puteti da cautare pe google folosind drept criteriu de cautare sintagma: regimul juridic al notificarilor emise de anrmap

matei II

profesionist-achizitiipublice4 Mai 2011 ... Regimul juridic al Notificarilor emise de A.N.R.M.A.P. ... 5 din actul normativ sus-menţionat, preşedintele ANRMAP emite ordine şi ...
profesionist-achizitiipublice.blogspot.com/ - În cacheObţineţi mai multe rezultate din ultimele 24 de ore

►[DOC] Contract de servicii - ANRMAPFormatul fişierului: Microsoft Word - Vizualizare rapidă
ordin - orice instrucţiune sau dispoziţie emisă de achizitor sau Managerul de ..... Lipsa notificării refuzului, obligă prestatorul să înceapă prestaţiile la data ..... 4/2005 privind regimul valutar). 15.2 Dacă achizitorul nu onorează .... actul juridic) acesta transmite că nu preia obligaţiile prestatorului. ...
www.anrmap.ro/PDF/.../conditii%20contract%20servicii%208%20sept..doc

[PDF] E:\miu\######ANRMAP##########\texte site\legislatie\Legislatie ...Formatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat - Vizualizare rapidă
(2) Notificările prevăzute la alin. (1) trebuie să conţină informaţii ...
www.anrmap.ro/.../ HOTARARE%20nr%201660%20pe%202006%20consolidat... - Pagini similare

[DOC] Model contract servicii ANRMAP 17mai - ANRMAPFormatul fişierului: Microsoft Word - Vizualizare rapidă
4/2005 privind regimul valutar). 15.2 Dacă achizitorul nu onorează facturile ...
www.anrmap.ro/.../Model%20contract%20servicii%20ANRMAP%2017mai. doc - Pagini similare

[PDF] 0898 bt p1:Layout 1.qxd - ANRMAPFormatul fişierului: PDF/Adobe Acrobat
31 Dec 2010 ... Acvacultură și a permiselor și autorizațiilor emise de către ...
www.anrmap.ro/PDF/noutati/0898%20mof.pdf

Acuma să mă bată cucu' dacă pricep la ce te-ai referit sau ce-ai găsit tu căutând folosind metoda spusă de tine ...

Ovidiu

p.s. pe primul rezultat al căutării îl recomand cu căldură a fi studiat, prietenii ştiu de ce !
http://profesionist-achizitiipublice.blogspot.com/

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri